Wie is Veerle
Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Dat ik een kleurrijke en creatieve ziel ben, dat zie je zo.
Minder zichtbaar zijn al die grote en vaak ingrijpende ervaringen die ik tijdens mijn leven mocht opdoen - in het bijzonder met volwassenen en jongeren, die zogezegd 'anders' zijn.

Vanuit die ervaring, ondersteund door een waaier aan opleidingen, maar vooral vanuit een diepe acceptatie van ieders verscheidenheid begeleid ik je graag met zachte hand naar ongedwongen jezelf zijn. Ik help je ook graag terug in verbinding te komen met jezelf en van daaruit met de buitenwereld. Door deze verbinding ga je weer stromen vanuit de kracht in jouw kern.

Ook jouw (hoog)sensitiviteit krijgt een positieve betekenis wanneer je met mij aan de slag gaat. Hoogsensitieve personen worden vaak mis begrepen en voelen zich een vreemde eend in de samenleving. Ik leer je deze gevoeligheid te zien als een kracht in plaats van een klacht. Zo wordt jouw gevoeligheid een geschenk en niet een obstakel. Met veel liefde zet ik mijn ruime bagage aan intuïtieve technieken en methodes voor je in. Je voelt je ‘thuis komen’.

Mijn voordrachten zijn vaak een eerste stap naar je toe. Ik spreek graag in heldere taal en met humor en maak verbinding met jou door middel van een diepmenselijke eenvoud en mijn empathie voor krachtige, kwetsbare mensen.

In mijn workshops gebruik ik kleur en intuïtie om subtiele veranderingsprocessen op gang te brengen en inzichten te bekomen in verwarrende levenservaringen. Met behulp van de temperamentenleer kan ik je handige tools aanreiken om jezelf en anderen beter te begrijpen, hetgeen weer goed is voor de verbinding.

Ben je op zoek is naar een uniek geschenk voor jezelf of voor iemand bijzonder, dan maak ik vanuit respectvolle verbinding en met veel plezier jouw gepersonaliseerd kunstwerkje, dat ik signeer met mijn artiestennaam 'Faraïldis'. Deze kunstwerkjes weerspiegelen op unieke en verrassende wijze het diepste innerlijk van de persoon of situatie waarop ze betrekking hebben.

Kleur, creativiteit en intuïtie zijn mijn passie, maar ook mijn favoriete tools die ik inzet in alles wat ik doe. Maar je mag je ook verwachten aan een flinke dosis veerkracht en zachtheid. Deze belangrijke waardes staan dan ook weerspiegeld in de naam en het logo van mijn praktijk 'De Witte Veer'.

Ik kijk er alvast naar uit om onze kennismaking een keertje 'in het echt' te kunnen voortzetten en ik ben benieuwd naar jou...

Een warme groet en tot dan!
Veerle

Graag eens kennismaken?

Contacteer mij vrijblijvend