Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Zieleschilderijtje

Een uniek geschenk aan jezelf of anderen.

Vanuit intuïtie en diep respect zet ik al jaren de energie van al jouw onvergetelijke, bijzondere momenten of feestdagen om in beeldtaal.
Het is telkens weer verrassend om te ervaren hoe een zieleschilderijtje de dieper liggende essentie van elke gebeurtenis zichtbaar kan maken.

Jouw schilderijtje wordt geschilderd met bijenwas. Deze eeuwenoude methode gebruikte men reeds bij de Egyptenaren. Door het smelten van de was ontstaan prachtige kleurschakeringen en een mooie glans.
Het werkje kan vanuit vier verschillende richtingen bekeken worden, hetgeen telkens andere accenten zichtbaar maakt.

Gesigneerd met artiestennaam

Elk schilderijtje wordt gesigneerd met mijn artiestennaam 'Faraïldis' - dit betekent 'veilig onderweg'. Ik koos bewust voor deze naam omdat ik met de boodschap in de tekening mensen ook een stuk op weg mag helpen.

Praktisch

Voor het maken van een zieleschilderij heb ik enkel jouw naam (of die van de ontvanger) nodig. Vanuit verbinding maak ik dan dit unieke zielegeschenk.

Het schilderijtje is 12 x 12 cm groot en zit in een mooi kader van 25x25 cm achter plexiglas.
Bij het schilderijtje zit tevens een tegoedbon waarmee jij - of de ontvanger van het geschenk - een persoonlijk gesprek kan reserveren. Tijdens dit gesprek vertel ik over mijn beleving tijdens het maken van jouw schilderij en help ik je om er diepgaander naar te kijken.

Bestellen

Voor bestelling stort je 95€ op rekening nr. BE95 7360 5710 3358 van Veerle Janssen met vermelding van jouw naam én de naam van de ontvanger + tel. nr. en emailadres (schrijf @ als AT : sommige bankapplicaties accepteren het symbool @ niet).
Laat best ook een berichtje na via het contactformulier met wat persoonlijke info over jouw bestelling (is het voor jezelf, iemand anders, welke gelegenheid...)

Ontvangen

Afhaling kan op afspraak. Verzenden kan mits betaling van 8€ (BE) of 18€ (EU) verzendkosten. Voor het maken van de afspraak laat jouw gegevens achter via het contactformulier.

 

Uit liefde en respect voor alles wat je kostbaar is !