Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Temperamenten herkennen

Voordracht
Hoe herken ik jouw en mijn temperament? 

Jezelf en anderen begrijpen is niet simpel.  
Soms lijken onze interacties met mensen op een partijtje ‘Mens erger je niet!' 
Hoe handig zou het zijn om hierbij wat handvaten ter beschikking te hebben of spelregels die ons helpen om een verbindende aansluiting te maken met mensen in ons dagelijks leven. 

Een handleiding voor mensen bestaat helaas nog niet, maar er bestaat wel een oeroud systeem dat ons helpen kan om elkaar beter te begrijpen. Meer dan 2000 jaar geleden al deelde de befaamde filosoof en arts Hippocrates de mensen in vier temperamenten in. Aan de hand van deze temperamenten gaf hij ons veel inzicht in het menselijk functioneren.

Er veranderde veel sinds Hippocrates, maar de temperamenten zijn in elk mens verankerd en zijn dus nog steeds actueel en bruikbaar. 

Door de kennis van deze temperamenten kunnen we op een aangename manier meer inzicht verkrijgen in onszelf en in de mensen waarmee we in aanraking komen. . 
De herkenning van de wederzijdse temperamenten helpt ons ook in onze omgang met elkaar.  

Tijdens de voordracht ‘Temperamenten herkennen’ maak je op luchtige en humoristische manier kennis met alle temperamenten en je krijgt gegarandeerd een frisse kijk op het gedrag van iedereen om je heen.  
Een verrassende, boeiende en verruimende ervaring ! 

Interesse? Laat een berichtje via het contactformulier en ik houd je op de hoogte van nieuwe datums.

Graag een workshop of een voordracht organiseren in jouw locatie? Neem dan ook gerust contact om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.