Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Intuïtief tekenen - info

Voordracht over intuïtief tekenen

Vaak zitten wij met een innerlijke beladenheid of beleving die moeilijk onder woorden te brengen valt.

Intuïtief tekenen is dan een eenvoudige methode waarmee we dat onzichtbare innerlijke leven zichtbaar kunnen maken. Het is een wonderbaarlijke en mooie manier om zich te uiten voor iedereen, jong en oud.
Ook wie eerder gesloten of introvert van aard is haalt bijzonder veel uit deze vorm van zelfexpressie.
Doordat de intuïtieve tekening zichtbaar maakt wat in jou leeft krijg je meer vat op je emoties en beweegredenen

"Kleuren vertellen ons wat woorden niet zeggen kunnen."

Intuïtief tekenen kan je zowel alleen als in groep doen, voor je plezier of met een bepaald doel. Je zal altijd verrast staan van het resultaat.

Tijdens de voordracht 'Intuïtief tekenen - iets voor mij?' maak je kennis met de vele mogelijkheden van deze fijne manier van zelfexpressie.
Je kan ook vragen stellen en vrijblijvend kennis maken met de docente en het aanbod in De Witte Veer.

Aan het einde van de voordracht ontvangt iedereen een leuke 'verrassing' als voorproefje op wat de kracht van kleuren en intuïtieve communicatie voor jou kan betekenen.

Wie geboeid raakt kan in de afzonderlijke workshops - Intuïtief tekenen 1,2,3 of 4 - de verrijkende en openbarende kracht van intuïtief tekenen zelf komen ervaren. Elke workshop staat op zich en kan los gevolgd worden. Het bijwonen van deze voordracht staat ook op zich en is niet vereist voor het volgen van de workshops.

Interesse? Laat een berichtje via het contactformulier en ik houd je op de hoogte van nieuwe datums.

Graag een workshop of een voordracht organiseren in jouw locatie? Neem dan ook gerust contact om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.